yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Özellikle içli ve altın materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve esinti koşullarına dayanıklı çelik veya tuzaküminyum gibi salim malzemelerden örgülır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Hayati örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak herhangi bir marifet düzı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Kullanılacak insan adetsı 100 kişyerinde aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde legal Yangın Çıkış Kapısı prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Müstacel çıkış bapları binası itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri hordaki gibidir:

Report this wiki page